Ga naar de inhoud

Ontwerp omgevingsvergunning ‘het bouwen van twee appartementengebouwen met 18 huur- en 26 koopappartementen en het vernieuwen van de bestaande in- of uitritten’ op het perceel Nassaustraat 25 in Lisse (oude postkantoor) ter inzage

Publicatiedatum:
dinsdag 4 juni 2024
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning



Ontwerp omgevingsvergunning ‘het bouwen van twee appartementengebouwen met 18 huur- en 26 koopappartementen en het vernieuwen van de bestaande in- of uitritten’ op het perceel Nassaustraat 25 in Lisse (oude postkantoor) ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de ontwerp omgevingsvergunning ‘het bouwen van twee appartementengebouwen met 18 huur- en 26 koopappartementen en het vernieuwen van de bestaande in- of uitritten’ op het perceel Nassaustraat 25 in Lisse (oude postkantoor) ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Nassaustraat 25 in Lisse, waar in het verleden het oude postkantoor was gevestigd.

Inhoud plan

Initiatiefnemer is voornemens om op de planlocatie 2 appartementengebouwen te realiseren. Een gebouw van 3 bouwlagen met 18 huurappartementen aan de zijde van de Prins Hendrikstraat en een gebouw van 5 bouwlagen met 26 koopappartementen aan de zijde van de Nassaustraat. In totaal worden 65 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan 63 op eigen terrein tussen de beide gebouwen en deels in en onder de gebouwen. De bestaande in- of uitritten worden gewijzigd.

Het plan is niet mogelijk binnen het geldende bestemmingsplan 'Lisse, Dorp 2010' en ‘1e herziening Lisse Dorp’. Voor deze ontwikkeling kan met een omgevingsvergunning buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 Wabo) van het bestemmingsplan afgeweken worden.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf Woensdag 5 juni tot en met dinsdag 16 juli 2024 ter inzage.

Inzien

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Om de stukken in te zien kunt u ook bellen met telefoonnummer 14 0252 of mailen naar omgevingsvergunningen@HLTsamen.nl

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Lisse via emailadres: gemeente@lisse.nl.

Bij het indienen van een zienswijze graag het zaaknummer Z2023-00001242 vermelden.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Jan Zandstra van domein Ruimtelijke ontwikkeling en Eric Griffioen van domein Publiekservice via 14 0252 of via de email: j.zandstra@hltsamen.nl en e.griffioen@hltsamen.nl.

 

Ga naar het begin